torsdag den 2. september 2010

Det var så det

Flytningen af små 60 flyttekasser og lidt møblement gik egentligt forholdsvis let takket være et godt team af venner, men det var nu stadig et stort arbejde. Mest alle de ting der går forud og bagefter.
D. 15 fik vi nøglerne til vores dejlige hus, som foriøvrigt er velbesøgt af sultne myg, men det er en hel anden historie. Fra d. 15-28 august stod det på maling og rengøring i dagtimerne og pakning i aftentimerne. Heldigvis kom Brian og hjalp Martin med at male, for at male med en 4 mdr Asta og en 3 årig Andreas er ikke voldsomt produktivt. Jeg brugte så tiden på at handle, være stikirenddreng og køre Andreas frem og tilbage fra Smørum til Kbh NV. Den lille skoda fik trillet et par kilometer, når Andreas skulle hentes i børnehaven og fragtes med ud i huset for et par timer. D. 28 var den store dag og vupti så var lejligheden tom, senge og skabe sat op det nye sted. Den 29 startede så rengøring af lejligheden, her var Cecilie min redning og lejligheden kunne afleveres i poleret stand. Igår blev lejlighedskapitlet så definitivt afsluttet, vi lukkede døren for sidste gang og aflevererede vores nøgler og kan nu helt fokusere på at få gjort huset til et hjem. Skønt!
Dagen idag skal fordrives i haven og med at få tryllet de fleste af de 15 tilbageværende flyttekasser væk. Jeg er nu kommet til den konklusion at det trods alt er hurtigere og nemmere at pakke ned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar