lørdag den 21. august 2010

lækker lørdag

så er endnu en dejlig dag ved at være slut. Vi har fået nøglen til vores hus for en lille uge siden- skønt! Jeg har idag nydt at trisse rundt i haven med Andreas og plukket æbler, brombær og blommer alt imens min flidsomme mand har malet stue. Det bliver så dejligt med have til de to små allerede nu kan vi se hvor meget Andreas nyder bare at kunne være ude at lege.
Vi får heldigvis også tid til at nyde det sammen, men lige nu står det på en der arbejder og en der beskæftiger Asta og holder øje med Andreas. 178 m2 er dejlig meget plads, men hold da op hvor tager det lang tid at male og der er blevet malet i 3 dage (mest af Martin og en super ven Brian). Vi har prioriteret at få malet 2 soverum, gang, stue og køkken og forventer så at de resterende rum bliver malet hen over efterår/vinter....sommer ja når der er tid.
Her i lejligheden er jeg gået igang med at pakke vores gods ned i håb om at flytteprocessen bliver nemt overstået denne gang. Det bliver fedt at sige farvel til lejligheden og goddag til forstadslivet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar